vrijdag 17 juli 2009

For You

Dit is nog weer een kaartje voor het designteam Blog van Ge-We hobby.
ik vindt het papier erg mooi. Verdere beschrijving vindt je hier
Ik heb van de week niet zo veel tijd gehad want we hadden twee logeetjes..twee nichtjes waren een paar daagjes bij ons logeren. Dus met vier kids heb je de handen wel nodig voor andere dingen. En natuurlijk ook leuke dingen zoals naar de kinderboerderij en schilderen en naar de treinen kijken en ijsjes eten en naar de huisarts en noem maar op. Ja ook nog naar de huisarts..het oudste nichtje had een hele zere nek met een bult erop dus ik vertrouwde het niet helemaal en ben toch maar even gaan laten zien..en wat denk je...spit in de nek..ik wist niet dat dat ook al kon..maar goed..paracetamol en warm houden. En vandaag ben ik weer bij de huisarts geweest met onze jonste dochter..die had bij een vriendinnetje met haar hand tegen de hoek van een kast geslagen..en dus een glip op haar vinger-hand..Oooh .".ik hoop maar dat het kan worden geplakt" zegt ze..dat hechten dat wil ik niet hoor!! Gelukkig viel het allemaal mee..het bloedde erg maar het kon met een flinke hechtpleister en wat verband weer aan elkaar gemaakt worden. Daarna had ze wel weer praatjes en hebben we een lekker ijsje gehaald.

14 opmerkingen:

Trudy zei

ondanks je drukke tijd en het dokters bezoek met de meiden, hoop ik dat alles nu weer goed gaat met ze. ja ja kan zomaar in de lappemand zitten. Maar Janet je kaart is weer prachtig!!
het papier en de kleuren zijn ook zo mooi.
Groetjes van Trudy

Riet zei

Wat een prachtig kaartje Janet,leuke stempel,mmoi papier en kleuren.

Liefs Riet.

Angelique zei

schitterend vind ik je kaartje!! en wat een week heyyy hihi met al die kids, wel leuk maar je hebt wel je handen vol, alleen al met naar de dokter gaan;) hier moeten ze nog een hele week naar school voordat de vakantie begint!

scrapgirlmarianne zei

Hoi,

jeetkje zeg wat een gedoe en dat net nu... ik wens je veel sterkte toe met alles en het kaartje vind ik helemaal super hoor!

groetjes Marianne

Corinde's Creations zei

Je kaartje is prachtig geworden en ja de meeste hebben toch echt nog een leven naast al het kaartjes maken/scrappen. Geniet lekker van je familie.

Groetjes, Corinde.

Jacqueline (Sjakkie) zei

Je hebt zeker een drukke week achter de rug, maar je hebt toch een geweldig leuk kaartje gemaakt.
Groetjes en een fijn weekend, Jacqueline

Nixe-Moni zei

Such a gorgeous card. Love everything about it.
Hugs
Moni

Corry zei

Hoi Janet
Een erg leuk kaartje en erg mooi papier.
De kleine magnolia is een stempel.
Groetjes Corry

Unknown zei

jeetje bij al die drukte ook nog langs de huisarts,twee keer nog wel.poeh jij bent toe aan vakantie nu denk ik,of toch niet?
maar je hebt wel weer een scheet van een kaartje gemaakt,en dat papier is gaaaaaaaf,ruitjes en stipjes,nou dan kan het bij mij al niet meer stuk hoor.
groetjes emilie

Janny zei

prachtigggg janet en alles past weer perfect bij elkaar!

Judith zei

Wat een ontzettend mooi kaartje heb je weer gemaakt hoor! Het papier vind ik helemaal geweldig.
Ik heb een verrassing voor je op mijn blog staan!
Liefs Judith

jacinta's hobbyhoekje zei

hij is heel mooi geworden echt een jongenskaartje
en dat ondanks de drukt
knap hoor

groetjes jacinta

Karin zei

Prachtige kaart Janet. En idd zo leuk papier. Zo kom je nooit bij de dokter en zo 2x in de week. Hoop voor je dat het daarbij blijft. Fijn weekend nog...

Katinka zei

Prachtig kaartje Janet !
Hoe gaat het met je dochter ?
Je hebt er maar druk mee ;)

Liefs,
Katinka