zaterdag 24 oktober 2009

Kerst met Forever Friends

Een kerstkaart....Ooh wat ben ik hier mee aan het puzzelen geweest..ik had er een begin aan maar toen zat ik helemaal vast..!! Hebben jullie dat ook wel eens..Wat ik ook deed het was niet naar mijn zin..of de bloemen kleurden niet of het papier lag niet goed..grrrr..Nou nu heb ik hem maar zo gelaten zoals die is maar ik dacht ik laat hem wel even aan jullie zien om te horen wat jullie er eventueel aan zouden veranderen...
Het papier is van Basic grey het stempelafdrukje is van forever friends dat ik ingekleurd heb met distress inkt. Ik kan er ook verder niets van of over vertellen..
Hopelijk is de volgende kaart beter...

Hebben jullie trouwens het nieuwe tijdschrift van Magnolia gezien....oooh die is zooo mooi...!!!
Kreeg hem vandaag in de bus en ik heb hem al wel tig keer gekeken..!!
Er staan hele mooie kaarten in en er word uitgelegt over kleurtechnieken en.....nou ja ik zou zeggen kopen dat blad (als je tenminste van Magnolia houd)
En de prijs valt best mee.... Helaas komt er pas in februari deel twee...maar ach met deel 1 kunnen we dat best volhouden.. Hij is bij GE-WE te bestellen.
klik (hier) om er meteen naar toe te gaan...

Fijn weekend allemaal verder,

13 opmerkingen:

Marley zei

Nou helemaal niks mis mee hoor! ik vind het een heel mooi kaartje en alles past ook goed bij elkaar.. Wat een schattig stempeltje s het!xMarley

Jolara zei

wow wat prachtig !\
GR Joyce

Anja zei

geweldig,
Enne het papier is en blijft mooi he.Gr Anja

Jacqueline's Weblog zei

Ik vind je kaartje, zoals altijd, prachtig hoor. Ik ken je probleem, want dat gepuzzel komt bij mij dikwijls voor.
Groetjes van Jacqueline

Bianca zei

Dat gepuzzel ken ik ook. Heb daar ook regelmatig last van. En vaak valt het laatste puzzelstukje dan ineens op zijn plek.
Maar aan deze kaart zou ik niets op kunnen merken. Hij is weer bijzonder geslaagd.

Janny zei

oooooh wat is dit ook weer een lief stempeltje! en ik zou zo niet weten wat je eraan veranderen moet hoor...gewoon zo laten hij is prachtig!

emilie zei

wauw wat een leuke kaarten heb je weer gemaakt janet,en heel erg gaaf papier.enne je profielfoto is ook heel erg leuk,je ziet er heel anders uit als op die andere,en dan zeg jij wat van mij hihihi.
groetjes en fijne zondag
emilie

Creatieve handgemaakte kaarten zei

Wat een leuk kaartje zeg janet!

Wil je ook volger worden van mijn blog?

Groetjes Ida

Anoniem zei

Haha daar heb ik nou NOOIT geen last van Janet,pfff regelmatig dus,ik wil ook alles zo op kleur hebben,maar aan deze kaart kan ik niets raars ondekken,het is een superleuk kaartje geworden,fijne zondag,groetjes Joke.

Trudy zei

Wow!!wat is je kaart prachtig Janet.
Groetjes Trudy

*Ellen* zei

hoezo puzzelen ik leg alles zo op zijn plek whoeaaa dus echt niet, ik denk dat we dit allemaal wel hebben, maar deze is toch goed gelukt het is een prachtig en vrolijk kaartje geworden

sandra's hobby cards zei

Niks mis mee,maar ik begrijp wat je bedoelt hoor he er ook last van!
Errug leuk stempeltje .....!hihihi

Anoniem zei

Helemaal van top tot teen...weg van dit kaartje, wat een dot Janet, wauw.

Warme groetjes van Anita.