dinsdag 27 mei 2014

Sweet Sarah Kay

Halloooo....ja..ik ben er nog hoor..hihi\
De laatste tijd een beetje druk geweest met van alles en nog wat maar nu dan weer eens 
een kaart op mijn blog.
Dit keer eentje met een afbeelding van Sarah Kay. Dit vind ik toch wel 1 van haar leukste plaatjes. Ik heb haar ingekleurd met de L`Aquarelle van Sennelier.
Om haar heen heb ik nog wat roze gekleurd en wat frantage ( grove embossingpoeder )
gestrooid. Deze moet je vanaf de onderkant verwarmen anders waait alles eraf hihi


Ik ben de kaart gaan opbouwen door eerst een vierkant van 13,5 x 13,5 cm te nemen.
Daarop een stuk design papier van 13.x.13. cm.De randjes hiervan heb ik bruin gemaakt.
De twee labels rechts heb ik gestanst met de Noor! Design labelstansjes en die heb ik achter een strook ribbel karton geplakt. De afbeelding heb ik eerst aan de achterkant voorzien van de ronde vlinder mal en daarna op het ribbel karton geplakt.
Op de afbeelding heb ik nog een tweetal wolkjes geplakt die ik uit paper blossom papier van joy! crafts had gestanst. Dit geeft een wat wolkig effect ...haha...leuk woord wolkig.


 Links achter de afbeelding heb ik een filmstrip geplakt die ik gemaakt heb met de clearstamps van de At the movie serie. Deze heb ik met Stazon op mica gestempeld en daarna uitgeknipt en achter de afbeelding geplakt.

Rechts onder heb ik nog weer mijn favoriete kaart materiaal verwerkt..de bloemen en daar zitten wat takjes tussen die ik met een vintage flourish stansje heb gemaakt.

Zo...ik hoop dat jullie hem weer leuk vinden en ik zal mijn best doen om jullie niet weer zo lang te laten wachten met een nieuw bericht. Maar ja..soms ben ik een beetje druk..en vooral als er weer een tijdschrift klaar moet om naar de drukker te sturen.
Deze keer hebben we gewerkt aan het derde deel alweer... Hebben jullie het Noor! Magazine al ?   Het is een geweldig leuk blad geworden ( al zeg ik het zelf hihi) We hebben met het hele Noor! team weer geweldige leuke dingen gemaakt en deze heeft jolanda weer verwerkt tot een prachtig tijdschrift. Natuurlijk niet de fotografie van Corina vergeten wat dat mag er ook weer zijn....Als het goed is komt hij in juli naar de leden toe en ben je geen lid..je kan ze dan ook in de hobbywinkel kopen...ik zeg DOEN hihi

Dan wil ik jullie weer bedanken voor het langs komen en hopelijk tot snel want ik denk dat ik dan maar weer eens een candy ga weggeven....

Image and video hosting by TinyPic

6 opmerkingen:

jolanda zei

lief kaartje

roelie zei

hoi janet

dit is weer een plaatje geworden meid prachtig stempeltje van sarha kay en mooi ingekleurd

en mooie detai,s verwerkt

a en je kan niet overal mee bezig zijn meid je hebt het ook druk met noor

gr roelie

Claudia Rogier zei

Hoi,

Supermooie kaartje.

grtjs
Claudia

Ghea zei

wat een bjoetie heb je weer gemaakt
liefs ghea

Antoinette Voorn zei

Wat is het weer mooi, je hebt zo je eigen stijl, die herken je meteen en het is altijd leuk om te bekijken. Dit is ook weer geweldig mooi gemaakt.

martine bourgois zei

wat een lieverd....!