donderdag 1 januari 2015

CANDY !!

Omdat het jaar bijna weer voorbij is en we elkaar weer de beste wensen wensen heb ik voor jullie een candy. Deze prachtige stans en embossing mal kun je winnen.
Cutting & Embossing mal - Blauwe mal - Rozenhoek

Wat je hiervoor moet doen is het volgende:

Laat hier een berichtje achter waarin je het leukste, beste of fijnste  hobbyproduct van dit jaar ( 2014)  omschrijft. Dit kan van alles zijn b.v. van een stans/snijmal tot een potlood.
Ik ben namelijk heel benieuwd wat jullie favorite producten zijn.

Na 1 januari zal ik hier een winnaar bekend maken.
Kun je niet reageren op dit bericht dan mag het ook via facebook.
Laat dan daar een berichtje achter.
Dit is de link naar mijn facebook pagina:
https://www.facebook.com/designjanet?ref=hl

Image and video hosting by TinyPic

39 opmerkingen:

annemarie zei

wau wat een gave candy Janet. wat ik nu het leukste vind van dit jaar tjee dat is moeilijk want er zijn een heleboel mallen van noor die ik super vind ( maar niet allemaal heb hoor)maar wat ik toch echt geweldig vindt zijn de shape art mallen van Dutchdoobadoo. Daar kun je zulke geweldige soorten kaarten van maken helemaal geweldig en dan in combinatie met allerlei soorten designpapier en mallen en plaatjes maak je van elke kaart een feestje.

groetjes en hele fijne feestdagen.

Annemarie

corrie van der Meeren zei

voor de Candy een bericht plaatsen wat ik het mooiste van heel het jaar 2014 vind Oei dat is moeilijk alles (en dat koop ik ook)Handig-praktisch en héél mooi vind ik de rol ups bloemen Roos en aster.met vr.gr corrie

Haegeman Anita zei

de bloemenmal waar je ook dennenappels meekunt maken.heel veel hobbygroeten,

marielouise zei

Ik wordt steeds meer een noor fan ik verbaas me iedere keer weer hoe mooi een mal is als ik hem heb gesneden ik heb eigenlijk geen favoriet .maar deze roos heb ik van de week geleend bij mijn moeder en vond hem fantastisch goede rede om mee te doen

Martha zei

heb heel diep nagedacht maar ik kan echt niet buiten mijn pincet daarmee leg ik mijn mooie stansjes op de juiste plek zonder dat de boel verschuift ...

groetjes Martha.

Rosina zei

Woooow wat leuk Janet dat je een leuke eindejaarscandy weg gaat geven....een geweldige mooie Noorstans ga je verloten , ik vind de stansjes allemaal leuk ,de borderrandjes van Noor zijn wel mijn favoriet en soms ook wel andere....maar het meeste gebruik ik de E-Bosser....een geweldig apparaat is dat....
En ik zou wel héél graag die prachtige stans willen winnen..

liefs Rosina

Renate zei

Mijn fijnste product? Mijn cuttlebug... ik kan echt niet meer zonder! En zonder zo'n ding heb je niks aan al die leuke mallen. Dus ik ben er echt superblij mee en gebruik hem (bijna) dagelijks!

Groetjes, Renate

Unknown zei

Ik vind de bloemetjes mal erg fijn hiermee kan ik zo'n mooi bloemetje maken in de kleur van het papier waar ik mee aan het werken ben.Super.

Astrid Chattelain zei

Mooie candy, Janet. Mijn favoriete hobbyproduct momenteel is pan pastel, in combinatie met de grunge en blossem stempels van Noor! Na wat workshops van Ineke en Diny gebruik ik deze producten erg graag omdat t zo veelzijdig is

Frosien zei

Hallo Janet, wat een leuke candy, ik doe graag mee want deze mal heb ik nog niet, wat ik het mooiste produkt heb is mijn nieuwe cut `n boss snij- en embosapparaat en daar kunnen heel wat Noortjes door want ook de Noortje smallen zijn super! Groetjes Frosien

Maaike van de Bunt zei

Hallo Janet,
Waar ik echt niet buiten kan, is mijn Joy Trouvaille. Superfijn !!!

Gerrie zei

Voor mij is deze roos mal zeker een grote aanwinst van 2014 maar zonder het rolroosje en de Dutch Doobadoo lijm kan ik ook niet meer.

Trijntje zei

Hoi Janet, Mijn favoriete hobby product is de snij machine in mijn geval de bigshot. :Laatst heb ik de machine kapot gedraaid werk er erg veel mee en op vrijdag dubbel. hobby dan samen. met mijn moeder. Direct de volgende dag een nieuwe gehaald, Je kan dat apparaat niet meer wegdenken. Want er zijn zoveel mooie mallen.... Verschillende merken. Wij bezitten ook aardig wat van Noor/joy. Die zijn altijd erg mooi. Wij zouden geen kaareten meer zonder een snijmachine kunnen maken. Deze hierboven is ook een hele mooi zouden wij wel willen winnen. Groeten Trijntje

Suzan zei

Hallo Janet,
Mijn favoriete hobbyproduct is mijn Stansmachine de trouvaille, die zou ik echt niet meer kunnen missen. Ook heb ik dit jaar veel herenkaarten kunnen maken de filmstrip en de tandwielen van Joy echt een aanwinst!
Groetjes Suzan

sjanie zei

Wat leuk dat je een candy weggeeft en dan nog een hele mooie ook.
Mijn favoriete product? tja dat zijn heel veel dingen, maar mijn stansmachine zou ik toch niet kunnen missen, want dan kan ik niets met al die prachtige mallen.

Liefs, Sjanie

Anoniem zei

de shape art mallen van DutchDooBaDoo vind ik zelf erg leuk, ook omdat iemand zonder snij-machine ze kan gebruiken.
Maar deze mooie bloemen stansmal is zeer zeker welkom.
groetjes Roelie

Unknown zei

Ik heb laatst die vierkante noor snijmal gekocht met de kroonluchter erbij die zou en moest ik hebben! Maar deze is ook wel heel mooi!!

groetjes Patricia Kuiper de Groot

grietje52 zei

pracht mal, de shape art mallen van DutchDooBaDoo,de uitvinding van het jaar,niet meer weg te denken in mijn huis.

henny zei

helaas janet favorieten heb ik niet.
kan niet zonder de mooie mallen van noor .
vind de mallen van dutchdoobadoo ook super .
Pincetten en cutlebug en mijn copicmarkers zijn ook super.
en het geheel daar maak ik een leuke kaart of een mooi tafereel van .
Dus zonder al deze dingen lukt het mij niet .

groetjes henny

emsiescreaties zei

Hoi Jeanet, waar ik super blij mee ben is de rolroosjes stans, zo leuk om mee te werken en te experimenteren! Ik heb inmiddels allebei de uitvoeringen voor de variatie.
Deze stans heb ik nog niet dus heel welkom in huize Wind!

Caroline Cards zei

Hallo Janet,
Wat een ontzettend leuke candy. Deze mal heb ik nog niet, dus ik zou deze graag willen winnen.
Waar ik niet zonder kan is mijn Ebosser. Product van het jaar zijn voor mij de rolroosjes en de 8 punt ster!
Groetjes, Caroline

MiqueG zei

Hoi Janet, wat een lief gebaar van je, deze candy. Onmisbaar: mijn snijmachine. Ik heb zoveel mallen en het is zo leuk om deze te gebruiken. Soms helemaal, soms maar een stukje ervan, maar steeds leuk! Maar ook mijn daglicht lamp is onmisbaar geworden, zo kan ik tot in de late uurtjes lekker fröbelen! En ik wil ook alle leuke contacten die ik heb gekregen met kaarten maken, beurzen en workshops etc. niet meer missen!!!

Vigdis zei

Hallo Janet,

Voor mij het is het produkt van 2014 de Dutch Doobabadoo alleslijm, maar ook de Structure Paste Smooth mag hierbij niet ontbreken.

De te verloten mal is prachtig.

Ik wens jou en je familie hele fijne Kerstdagen en een creatief 2015.

Groetjes,
Vigdis

Cinderella zei

Hoi Janet wie wil nou niet graag deze prachtige mal winnen .
Ik ga een poging wagen en nu ben ik de hele tijd aan het denken wat nu mijn favoriete hobbymateriaal is en ik kom tot de conclusie dat het meest gebruikte in mijn hobbykamer is de schitterende vierkante mal 6002/0360 die ik voor mijn kerstkaartjes heb gebruikt .
Liefs en creatiefs
en hele fijne gezellige feestdagen
Cinderella

Margreet zei

Wat een gave candy Janet.
Maar wat een moeilijke vraag....ik ben gek op alle borderstansen...maar eigenlijk zijn (bijna) alle mallen mooi!
xxx Margreet

Unknown zei

Ik vind alles geweldig om te gebruiken.
Maar zonder mijn Big Shot ben ik nergens!!
Fijne feestdagen allemaal..

Groetjes Agatha otte

Handmade by Veer zei

Beste janet,
De ebosser is bij mij onmisbaar! Deze staat bij mij op nr 1...want je hebt de mogelijkheid om heel veel mallen in 1 keer te doen...ik heb heb hem pas een half jaar maar nu al onmisbaar!
Hele fijne feestdagen toegewenst

Ela zei

Moeilijke keuze, maar voor mijn kerstkaarten pak ik toch vaak de ijssterrenrand en de ijspegelrand. Erg leuk om mee te werken. Maar ook de andere producten zijn supergaaf! Heel fijne feestdagen gewenst allemaal! Groet, Ela

Annette zei

Hoi Jeanet, voor mij is het niet moeilijk voor dit jaar. Dat is l'Aquarelle van Sennelier. Eenmaal mijn afdrukje ingekleurd dan wordt het met de mallen van Noor me gemakkelijk gemaakt om er een Super kaartje te maken.
Lieve groetjes, Annette

Aartje zei

Wat een leuke candy Janet, daar waag ik graag een kansje voor. Ik denk dat het product van 2014 die leuke hertjes is die je op alle winter- en kerstkaarten zag. Die vind ik zo ontzettend leuk.
Groeten, Aartje

Anoniem zei

Wat een leuke candy, ik waag graag een gokje.
Ik kan niet meer zonder mijn Big Shot en ben verslaaafd geraakt aan mallen kopen...:-), randen, figuurtjes, het kan me allemaal niet gek genoeg zijn! Freubelen op deze manier blijft toch heerlijk, niet?

Creatieve groetjes, Gaby

Ilona Keller van Deursen zei

Super leuke candy.
Ik heb een cutle bugje die lekker overal mee naar toe kan zodat ik me nooit ergens hoef te vervelen en me toch geen bult hoeft te sjouwen.

Natasja's Kaarten zei

Hoi Janet,

Wat een gave candy geef je weg! Prachtige mal!

Mijn favoriete hobbyproduct van dit jaar zijn toch wel de shape-art mallen van Dutch doobadoo!

Groetjes, Natasja

Elfje zei

Oh Wat een mooie rozen!!
Dit is een heel leuk candy. Mijn favoriet van 2014...Ik vind de beertjes wel heel erg schattig!! Dat is een stempel set en die noemt happy birthday bears geloof ik.
Prettige feestdagen.
Groetjes,
Elfje

Laura zei

Poeh, das nog een moeilijke vraag!! Maar na lang nadenken wordt het toch mijn stansmachine, omdat ik zonder al die prachtige mallen niet kan stansen, en ik kan me geen hobby leven meer voorstellen zonder...als ie morgen kapot gaat, komt er overmorgen een nieuwe....

karien zei

Wow wat een gave candy geef je weg Janet
Ik vind het een hele moeilijke vraag maar waar ik niet zonder kan is mijn papiersnijder,Ik en een schaar zijn geen vriendjes hihi
Groetjes Karien

Joke sk zei

Als ik een kaartje maak waarin ik bloemen in verwerk gebruik het liiefst de mallen van Noor.
Ze heeft prachtige bloemenstansen.
Er zitten vaak heel veel natuurlijke details in die je niet bij andere merk mallen vind.
Verder stansen van Noor heel prettig. Geen rafeltjes en altijd scherp uit het papier.
Helaas heb ik nog niet heel veel bloemenstansen, waar ik niet genoeg van kan hebben, maar die staan dan nu ook op mijn verjaardagslijstje.

De Candy....... is in 1 woord ... WAUW!.
Echt een voorbeeld van typisch Noor.

Groetjes, Joke sk.

Joke sk zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Joke sk zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.