maandag 6 april 2009

Een ander soort kaart

Deze kaart heb ik gemaakt met de mega-nestabillities...Ik vindt hem erg leuk om te gebruiken. De kaart gaat aan de zijkant open..Hij heeft de maat van een gewone 10x15 kaart. Verder eens geen poppetjes of zo gebruikt aleen wat bloemen en een tekst. Aan de binnenkant zit ook nog een mooi papiertje.Niet alle oudere mensen houden van de poppetjes..vaak hoor ik ook "er zit helemaal geen mondje op"..Tja als iemand mij dat kan vertellen..want dat weet ik ook niet waarom de Magnolia en zo geen mondje heeft....Maakt mij niet zo veel uit ik blijf ze toch wel mooi vinden.. Het papier is van Eline -Marianne designs

16 opmerkingen:

Ilonka zei

Hallo, wat een aparte kaart. Leuk met dat karton erachter.

groetjes Ilonka

Karin zei

Mooi gedaan Janet. Ik vind kaarten met poppetjes juist zo leuk. En waarom geen mondjes.. tja omdat het magnolia's zijn.

Janny zei

ik vind hem gaaf...en mooi die grote nestabillities!
ja dat commentaar krijg ik ook vaak over de Magnolia's...vaak vinden ze ze kinderachtig...maar ik blijf ze cute vinden hoor!

Riet zei

wat een schtitterend kaartje Janet.
heel erg mooi gedaan,mooi papier.
echt chique.

liefs Riet.

Francien zei

Nou om je eerlijk de waarheid te schrijven...ik vind de gezichtjes van de Magnolia.s een beetje uitdrukkingsloos zo..ook vinden sommige wat oudere mensen het meer kinderkaarten met de poppetjesstempels...Maar ze blijven leuk en gelijk herkenbaar....maar omdat er geen stempelafdrukjes meer verkocht mogen worden haast overal en de originele stempels mij teveel gaan kosten...ben ik meer van de kaarten zoals je er nu een gemaakt hebt...prachtig is deze geworden...mooie kleuren en schitterend papier!! heel mooi gedaan
groetjes Francien.

Alina zei

Geweldig, Janet, ik vind je kaart prachtig geworden!
En ik blijf de Magnolia's ook heel erg leuk vinden, met of zonder mondjes!!!!!!!!!
Groetjes, Alina

Jacqueline (Sjakkie) zei

Ik vind je kaart geweldig mooi, ook zonder stempeltje. Super!
Groetjes Jacqueline

*Ellen* zei

idd hij is heel apart maar ik vind hem dus erg mooi hoeft ook niet altijd teveel op een kaart te zitten

marja zei

een ander soort kaart maar ik vindt hem PRACHTIG janet!!!!!!!

ik hou hier ook wel van!!!!!
complimenten hoor!

Unknown zei

dit is inderdaad heel wat anders,maar wel mooi ook,ik hou d`r van.....!mooi ook met die swirl en dat papier en er hoeft toch niet altijd een poppetje op te staan?en tja de magnolia`s,ik heb er vaak geen eens erg meer in dat er geen mondje opzit,sommige tekenen er later nog een mondje op,maar daar hou ik niet zo van,een magnolia heeft geen mondje,dus krijgt ze er ook geen hihihi,wel zo rustig.
en tja oudere mensen houden zoiezo niet zo van poppetjes volgens mij,maar gelukkig horen wij nog bij de "jeugd"hihihi.
groetjes emilie

Saskia zei

Prachtige kaart!!!

Groetjes,
Saskia

Inge zei

Heel erg mooi!!! Janet

Anoniem zei

Hele mooi kaart geworden,is idd ook wel is leuk zonder poppetjes,heb er pas 1 gemaakt in opdracht een zwart/witte,me voorkeur gaat dan wel naar Magnolia`s maar zo op zijn tijd wat anders is ook leuk,groetjes Joke.

Corinde's Creations zei

Het is een hele mooie kaart geworden.

Groetjes, Corinde.

Sinikka zei

Wat een leuke kaart. Dat is even iets anders.
Zo heeft toch iedereen zijn favoriete kaarten / stempels. Ik loop bv helemaal niet warm voor Rachelle Anne Miller.
Groetjes Sinikka

Dicky zei

Ook deze is weer geweldig mooi. Ik heb de nestabilities inmiddels ontvangen en ze zijn inderdaad super om te gebruiken voor kaarten zonder "poppetjes". Ik kan je wel vertellen waarom Magnolia's geen mond hebben, ze spreken namelijk met hun hart. Die heb ik niet van mezelf hoor haha, iemand heeft ooit een mail aan Magnolia gestuurd met die vraag en dit is het antwoord van Magnolia. Mij stoort het niet, want ik vind het geweldig dat je met twee stipjes als oogjes zoveel lieve uitdrukking aan een gezichtje kunt geven!