maandag 16 juni 2014

mannenkaart

Hallo allemaal,

He hé...eindelijk weer eens iets op mijn eigen blog plaatsen ..
Het is er de laatste tijd niet van gekomen....ik ben achter de schermen erg druk geweest met diverse creaties maken voor het Noor! Design magazine. Daar vertel ik verder niks over maar het derde magazine is klaar en zal in juli worden verstuurd...
 maar ik heb weer een kaart voor jullie 
en dit keer een mannencreatie.


 De basis is een vierkante kaart van 13,5 x 13,5 cm
Deze heb ik dubbel gevouwen en daarna 1 kant nogmaals dubbel.
Je krijgt dan een soort zigzag. Als je deze kaart zo neer zet zal hij om vallen maar door een klein trucje blijft hij mooi staan.


Ik heb de kaart eerst voorzien van een achtergrond gemaakt met de gears achtergrond stempel van Noor! Design en Panpastel.
Op de vouw van de kaart heb ik de stans van de gears ( Noor! Design ) verwerkt.
Deze heb ik voorzien van een beetje roest verf ( VIVA ) en wat inca gold ( zilver )
Op de voorkant heb ik een plaatje van Studio Light geplakt Deze heb ik eerst op een stukje cardstock geplakt zodat hij wat steviger is. Dit "kaartje" schuif je bovenaan
achter, in dit geval, een gears stans. Dit stansje heb ik voor de helft vast geplakt zodat je er het kaartje kan achter schuiven. Dit is de manier waardoor deze kaart blijft staan.
Verder nog wat touw en wat tandwielen van klei.

Dan wil ik nog vast even vertellen dat het bijna de 20ste is en dan hebben we weer een leuke blog hop bij Colourstock !! Dit blog gaat helemaal over alles wat met kleuren te maken heeft. Ik zou zeggen neem eens een kijkje....er staan leuke ideeën op !!


Image and video hosting by TinyPic

3 opmerkingen:

Antoinette Voorn zei

wat een genot om naar te kijken heel mooi !

martine bourgois zei

Het team vindt ik héél goed....altijd wel mooi....leuk om naar te kijken jullie werkjes !

Marianne Schut zei

Hai janet, wat een super stoere kaart, erg knap gemaakt, leuke technieken heb je gebruikt, je raakt niet uitgekekek, zoveel mooie details.
Liefs, marianne